Ciao!

Fick tillbaka italienska provet och jädrans så bra de gick! Vi fick inge betyg men borde ha varit mvg? Spiikade även mattenationella del 1 och matte provet jag hade för ett tag sen, så jäkla skönt! I början har min fransman varit jätte blyg osv. men nu är han riktigt rolig att prata med faktiskt. :)

Måste lägga upp en bild snart men jag har verkligen inte orkat lägga upp men det kommer, och kanske på min fransman till och med. ;) Värsta fall få jag smygfota

Ja men nu så ska jag träna lite på kemi, kursprov på boken som är typ ungefär exakt 333 sidor till på fredag. SÅ dags att börja kanske? Ha det bra, kram!

Sweet dreams...

Kan ju börja med att säga att Pirates Of The Carrabean var lite halvbra helt ok. Men de som gjorde mig så besiken var att Orlando Bloom inte var med!? wft? Men iaf, idag så har jag varit med min fransman idag. Har kommit på mig själv med att kalla honom Min fransman, som om han var min ägodel eller nått? Haha, det tyck jag han få stå ut med! Jajamen, så har visat han runt i vackra lilla Örnsköldsvik och tror han inte var så imponerad med tanke på att det faktiskt bor 800 000 i staden han är från, men nått han blev imponerad på var Max hamburgare ! Ungjävel ville ha en dipp så köpte jag en och han åt den inte. Vad är de för sätt!? Han är annars en blyg lite sprätt men helt klart bättre än Sofias! Hennes kan knappt engelska alls! Så jag klagar inte ;)

Idag har vi ba pratat lite om allt som händer, livet osv. Men fin pojke :) Borde nog ta mig och sova nu så sleep tight everybody!

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon! Jag har inte berättat det här men det ska komma en fransman som ska bo hos mig i två veckor. Japp, det ska bli riktigt roligt! Så får se vad vi hittar på i veckan ;) Han kommer till Sverige för att lära sig engelska, låter lite skevt, men ja så är det faktiskt. Nej nu ska jag se klar Land Of The Lost, hare bra! Kram


tjugonde maj tvåtusenelva

tjabba! Idag var det väll egentligen meningen att jag skulle på klassfest i staden och kanske dra en sväng förbi hos killarna på Valla, MEN mor och far kom sedan på att "det är nyttigt att ha tråkigt ibland" så jag blev hemma. Åt helvette säger jag!

Nej men det blev en helt okej kväll ändå faktiskt. :) Ante, Fredrik, Westman, Billy, Jesper och Axel kom förbi så vi drog och grilla och drack lite. Var ju faktiskt lite mys! Tack för att ni räddade min supertråkiga kväll iallafall! Sitter just nu och äter fruktsallad och ser Land Of The Lost med Persson.

Ha det brabrabrabäst! /Nathalie

Tummen upp!

Idag har ju också varit en riktigt skön dag! Svenska talet och italienska provet gick bättre än förväntat, så jävla skönt att ha dom bortgjorda ialla fall. :)  Men på tal om annat, gjorde jag verkligen en miss i morse! Verkade ju bli skitväder i morse så tog på mig en stickad tröja och vindjackan. Men nej vad fel jag hade!
Kanonväder heela dagen.

Ger dagen en tummen upp iallafall!


....jo jag vet att mina knogar ser äckliga ut

En sån härlig dag!

Idag har varit en sån grym dag! Var lite deppig igår att vi skulle ha mattenationella idag, men det var förvånandsvärt lätt! Efter lunch vare bara coopertestet som gällde och efter det fick vi sluta för dagen.

Fint väder har det ju varit också så jag drog på park och träffade lite folk, satt mig och solade medans fordonsgrabbarna jobbade på! eller hure nu va,, ah men iallafall har jag även hunnit med gymmet, springa och övningsköra, fyfan vilken dag säg jag ba!

Ps. önska mig lycka till imorrn' för talet på svenskan och kursprovet i italienska.. kan behövas


tjenatjena

Vad hände här? Idag kom jag på den idiotiska idén att göra en blogg! Kul grej I guess. Lite dum tajming nu kanske med tanke på att jag faktiskt har jätte mycket att göra nu! Haha, nej men jag vet faktiskt inte om jag kommer sköta det här så bra men kan ju ialla fall försöka, eller hur?

Har ingen aning om hur man gör men, ja, jag kan ju börja med att presentera mig iaf. :)
Jag heter Nathalie Häggström och är nu 17 år och bor med mamma och pappa i Bredbyn. Jag går första året på natur och bara chillar ofc!


Jag och bästavän

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0