HÖSTLOV!

Åka hem på lovet och chilla jävel!! Hem där maten lagas av sig själv, tvätten tvättar sig själv, disken diskar sig själv och en söt mamma som kan ta han om en!

Ja så bra kunde man ju kanske ha haft det men, nejnej, stannar kvar här i AJ för att få lite fler flygtimmar. Nu håller jag alla tummar fingrar och tår för litte bra väder tack!! Annars tar jag livet av mig för att ha stannat i onödan. På söndag har jag min lessoncheck och då ska jag få visa upp mina nya "färdigheter", planflykt, motorplané, stig, glidflykt, sväng, sväng i planflykt, motorplané, stig och glidflykt, stall och vikning, checklistor, vingtippningar, start och landning, i princip ALLT vi gjort tills nu. Men se gött! Så jag hoppas det gå bra, menmen, det är ba vänta, plugga, å se ;)

Lite bilder med jag och min finfina vän ELIMIE MROZEK! Gulliga smurfar jodådå!
I SMURF U




Jao och så har man fått lite extra läxa sådär under lovet ;) Njaa men jag har det jag gör ett och ett halvt år från nu. Jag kan ju tala om för er att det inte var det lättaste att bära hem på dom här skitböckerna heller! Tror det blev cira 92385798 pauser.. Jaja nu är dom hemma i varje fall!


Snabbfakta om böckerna:
  • vikt: 20kg (!)
  • sidor: 6048 (!!)
  • värde: 10 000kr (!!!)
  • antal timmar som kommer att spenderas i dom: 749680376 (!!!!!!)

ska aldrig mer supa igen..

Ojojoj vad jag mår... skit! Två dagars festande med tre timmars sömn emellan å en shoppingtur till skellefteå mitt i allte. Vilket gav fyra timmar buss den dagen(y) Köpte dock mycket fint!:D två klänningar en "kofta" och nagellack på bikbok och en tröja och halsduk på H&M. Under femhundringen för alltihopa! Kommer kanske ngn bild sen:)


Syns inte så väl men de där är kläderna från H&M.
 
Jag och min fina vän Emily Shaw!
 
Älskade vänner ♥

hejhejjättemkthej!

hejhejjättemkthej

Jag tror inte det var riktigt min dag igår, trodde aldrig att bullarnasdag kunde bli misslyckad men ack så fel jag hade! Min kära vän Emily lyckades inleda min dag med att smälla ett skolskåp i pannan på mig! Kom hem och så kom Louise och vi lagade fettigt god mat!! I varje fall så for jag och brudarna i min klass på boxning, gruppträning på exercise här i AJ som var det drygaste jag någonsin gjort!

Ni borde fatta hur jobbigt det var när jag var så skakis dagen efter att jag inte kunde skriva prov, så fick görat på datorn (y) tummen upp! Men då på boxningen lyckade Emily också kicka upp min egen knoge rätt i ögat (fråga mig inte exakt hur) :p Svullnad och blåöga!

Yay me!:D
BULLE!           


Livet i Arvidsjaur!

NU var det ett jävla tag sen! Och det är pga mitt ****** (alldeles för ful svordom för att användas) internet! Har nu bott i Arvidsjaur i ungefär exakt 51 dagar, heelt unbelieveble! Har hänt så fetttt mkt, jag går nu iaf flyggymnasium uppe i arvidsjaur och lever livet till fullo! 


 
Typ litte mörkhårig nu också, dock inte så mörk, bara... mörkare ;)

Bild från min första flygtur, de va Fett!! Nu har man flöge fem-sex gånger, inte så mycket med tanke på vad vi skulle ha flygit nu.. fan ta vädret säger jag bara!
Ja men jo då gett man plugga också CYALL!


RSS 2.0